PETRUȚ CIOBANU – Avocat Titular

Licențiat în ştiinţe juridice, în cadrul Universității din București, din 1998, Petruț Ciobanu are astăzi o bogată experiență profesională, dar și universitara.
Specializat în domeniul dreptului penal, cu studii doctorale în domeniul criminalității financiar-bancare, Petruț Ciobanu este un arhitect al apărării, care se ghidează după principii precum: tradiție, stabilitate, echilibru, devotament și respect.
După absolvirea facultății a continuat să se perfecționeze continuu din punct de vedere profesional, în ianuarie 2011 obținând titlul de Doctor în drept cu teza „Metodologia investigației criminalistice a infracțiunilor din domeniul financiar bancar”.
Este membru al Baroului București, din 1999, fiind ales Prodecan al Baroului Bucureşti pentru un mandat de 4 ani (2015 – 2019).
De asemenea este membru al Uniunii Naționale a Barourilor din România fiind ales Vicepreședinte al U.N.B.R., pentru un mandat pe 4 ani (2015 – 2019).
Petruţ Ciobanu este şi membru fondator al Asociației Criminaliștilor din România.
Pe plan didactic, Petruț Ciobanu desfășoară o bogată activitate universitara, fiind conferențiar universitar la Departamentul de Drept Penal din cadrul Facultății de Drept a Universității din București și lector la Institutul Național pentru Pregătirea și Perfectionarea Avocaților, la disciplinele Drept penal și Drept procesual penal.


Curriculum vitae
Publicatii

Copyright © 2010 Petruţ Ciobanu - Cabinet de Avocat